Jump to content
Forums Gone... but not forgotten!
Pontiac of the Month

SPRINT 6's 1966 LEMANS 2DR HT

2018 August
of the Month

  • Welcome to Forever Pontiac

    Welcome to Forever Pontiac, full of great ideas for Pontiac performance, maintenance, or for peer-to-peer assistance from Professional and DIY mechanics. Also, compete in our Pontiac monthly competitions. Please register if you'd like to take part.

  • 0
Sign in to follow this  
macdj

04 Sunfire sigs 4 way and brake lights

Question

Hello all



My car was laid up for a couple of months. I just got it back today after having a head gasket t-chain etc etc on the way home I found that as well as the radio not working I have no signal lights 4 way flashers or brake lights! head lights and park/tail lights work fine as well as the horn heater and whatever else I could think to turn on.... visually checked the fuses "looked" ok the sigs flashers and all 3 brake lights what would they have in common that could be the problem?


Update--- battery is now dead from having the door open while I checked fuses... 4 or 5 mins



thanks in advance!! :)


Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Definitely sounds like either something isn't connected or multiple fuses blew to get that effect with electronics.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Tired of these Ads? Register Today!

  • 0

yes it does but fuses check ok and there is nothing I can see or think of that is disconnected... I did find a bad ground (battery box to motor) that I fixed this am... radio now works no display yet tho... and still no siga 4 ways or brake lights all other lights markers work.... fog lights don't work either.....


Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Check the leads around the starter. The work that they had done on the car they could have pinched one of the leads going into the dash. This happened on my wife's old Cavalier and is almost exactly as you described. It was $2.00 in parts and 4 hours of work to find it.


Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

just changed out the sig/light switch no change .... what other points in common do the sigs 4ways and brake lights share? the car runs fine no check or service lights on so im guessing the pcm and bcm aren't involved....


Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

checked wires and connections around the head job/starter looked fine...


Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Resolved.... sort of:)



Somewhere between the underhood and ip fuse blocks there is a bad connection.... I cut open a fuse and soldered a piece of wire to it and used it as a spade connector running from the IP Stop/Hzd direct to the battery and poof I have stop (all 3) and sigs again! so either a corroded underhood or IP block or broken wire! now if my radio would only light up:)



later and thanks for your replies


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Tired of these Ads? Purchase Enhanced Membership today to remove them!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.