Jump to content
Forums Gone... but not forgotten!
Pontiac of the Month

58Bonne's 1958 Bonneville

2019 June
of the Month

Sign in to follow this  
Pockets

Turn signal/brake light issue

Recommended Posts

I discovered that a bad ground wire connection inside a rear turn signal housing plug was causing my lights to do strange things. I replaced the plug and all is well.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tired of these Ads? Register Today!

Bad grounds are the 1st thing to check with any electrical issue. Good find.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Featured Topics

  • Similar Content

    • By Pockets
      I have a 2001 Montana minivan and the driver's side rear turn signal is doing weird things. It doesn't blink properly, and sometimes the backup light sort of blinks with the rear bulbs. It seems to be an intermittent thing as well. When it decides to malfunction, both the little green turn signal arrows on the dash board will blink, too. I have examined the entire tail light assembly and found nothing wrong- no rust or corrosion. I have replaced the electronic module that controls the turn signal function. Anyone have any ideas? 
    • By titeo1106
      I have 2006 Pontiac Torrent AWD with front disc and rear drum brakes. I need help with my ABS & traction control lights come on together (sometime) when I hit brakes slowly to slow down my car around 20-30km/h with a grumbling/scraping feeling sent to my feet from brake pedal (feel like rumble strip on highway). ABS & T/C lights go away if I shut off engine and restart car. It also happens if I accelerate at that speed. This issue does not happen when I hit brake hard. Has anyone experienced this issue?
Tired of these Ads? Purchase Enhanced Membership today to remove them!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.