Jump to content
Forums Gone... but not forgotten!
Pontiac of the Month

64 kiwi boni's 1964 Bonneville

2023 February
of the Month

  • Welcome!

    Welcome to Forever Pontiac, where we keep the memory of Pontiac alive with great discussion, maintenance tips, restoration/modification progression "blogs" and help from professional & DIY mechanics. Also, wonderful competitions that occur regularly. Please register for an absolutely free account to join in!

Data center issue


Ringo64
 Share

Recommended Posts

  • Founders

Well as many noticed yesterday we were down for most of the day. I was quite busy with this issue and when I contacted the days center they claimed it was them and took the blame. What they did I'm not sure but I will have to upload a backup of the database once I get home so please don't be frighten by the old posts! Please take note that whatever you post though won't make it through the db update. I am sorry for any inconvenience this may have caused!!!

Link to comment
Share on other sites

Tired of these Ads? Register Today!

Miss Marky Marks. :D:slap::rofl:

anyways, like Mark said, anything now will be gone...so we should not post anything? and the update will have everything?

Link to comment
Share on other sites

Did you change servers Jim? (IE IP Address is different). That would explain why Joe can't access the site directly cause his ISP's DNS is slow to propigate.

Joe try this

https://store.opendns.com/setup/operatingsystem/windows-xp

Replaces your ISP's DNS with OpenDNS... propigates much faster, should get better results.

' date='Sep 8 2010, 10:28 PM' post='36137']

What is this madness?

Madness?

Link to comment
Share on other sites

  • Founders

Yeah turns out my cousin switched us to a new server so that explains the DNS issues Joe is facing... Speaking of which, JOE!!!!!!!! ARE YOU BACK YET!?!?!?!?!?

Link to comment
Share on other sites

Anyone else but me having trouble getting back one lately? It keeps coming up as no server found or having issues with the server. It's weird but if I just refresh it's back to normal... ?

Link to comment
Share on other sites

Anyone else but me having trouble getting back one lately? It keeps coming up as no server found or having issues with the server. It's weird but if I just refresh it's back to normal... ?

yup me too :( I can only login using the proxy. :(

Link to comment
Share on other sites

no issues at work but ill let you know tonight when I get home.

Im back jim did you fix something again? Mark are you still having issues still?

Link to comment
Share on other sites

  • Founders

Im back jim did you fix something again? Mark are you still having issues still?

I didn't really do anything, for some reason the server between you and a few people are a little flaky. I'm hoping its just DNS issues because those will round themselves out but let me know if you have issues tomorrow and I'll dig deeper to what the issue is.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Tired of these Ads? Purchase Enhanced Membership today to remove them!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.