Jump to content
Forums Gone... but not forgotten!

Tired of these Ads? Register Today!

  • Welcome to Forever Pontiac

    Welcome to Forever Pontiac, full of great ideas for Pontiac performance, maintenance, or for peer-to-peer assistance from Professional and DIY mechanics. Also, compete in our Pontiac monthly competitions. Please register if you'd like to take part.

Sign in to follow this  
Ringo64

Data center issue

Recommended Posts

Well as many noticed yesterday we were down for most of the day. I was quite busy with this issue and when I contacted the days center they claimed it was them and took the blame. What they did I'm not sure but I will have to upload a backup of the database once I get home so please don't be frighten by the old posts! Please take note that whatever you post though won't make it through the db update. I am sorry for any inconvenience this may have caused!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tired of these Ads? Register Today!

So this post will be gone when you update? SWEET! Lol

Jim is ghey!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol mark wait for your payback!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

See whose laughing now :slap::D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miss Marky Marks. :D:slap::rofl:

anyways, like Mark said, anything now will be gone...so we should not post anything? and the update will have everything?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is what happens when you let monkeys run the site! :D jk

FamilyGuy-ComputerMonkeys.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

See whose laughing now :slap::D

Nice. Good one Jimmy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

you like men! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is this madness?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you change servers Jim? (IE IP Address is different). That would explain why Joe can't access the site directly cause his ISP's DNS is slow to propigate.

Joe try this

https://store.opendns.com/setup/operatingsystem/windows-xp

Replaces your ISP's DNS with OpenDNS... propigates much faster, should get better results.

' date='Sep 8 2010, 10:28 PM' post='36137']

What is this madness?

Madness?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah turns out my cousin switched us to a new server so that explains the DNS issues Joe is facing... Speaking of which, JOE!!!!!!!! ARE YOU BACK YET!?!?!?!?!?

Share this post


Link to post
Share on other sites
:pop_corn: IM BACK WITH NO PROXY SERVER! :woot: IM BACK, IM BACK, IM BACK! :woot:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone else but me having trouble getting back one lately? It keeps coming up as no server found or having issues with the server. It's weird but if I just refresh it's back to normal... ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

um nope. is it before youre signed in or after?

Share this post


Link to post
Share on other sites

it usually happens after I click Log In. then I refresh and I'm good to go.

Share this post


Link to post
Share on other sites

another cookies issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone else but me having trouble getting back one lately? It keeps coming up as no server found or having issues with the server. It's weird but if I just refresh it's back to normal... ?

yup me too :( I can only login using the proxy. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still encountering this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

no issues at work but ill let you know tonight when I get home.

Share this post


Link to post
Share on other sites

joe and jim like monkey dong. lol.

i figured i should join in on the craziness.

Share this post


Link to post
Share on other sites

no issues at work but ill let you know tonight when I get home.

Im back jim did you fix something again? Mark are you still having issues still?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im back jim did you fix something again? Mark are you still having issues still?

I didn't really do anything, for some reason the server between you and a few people are a little flaky. I'm hoping its just DNS issues because those will round themselves out but let me know if you have issues tomorrow and I'll dig deeper to what the issue is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

NP thanks jim :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm good now! :lol2: I'll let you know if it happens again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Tired of these Ads? Purchase Enhanced Membership today to remove them!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.