Jump to content
Forums Gone... but not forgotten!

Tired of these Ads? Register Today!

Pontiac of the Month

gscherer78ta's 1978 Trans Am

2019 February
of the Month

  • Welcome to Forever Pontiac

    We are a community of Pontiac enthusiasts. The purpose of our community is to keep alive the Pontiac spirit by sharing (or showing off) our cars, discussing Pontiac, helping each other work on our cars and find information, plus attend various meets/shows/etc... To aid discussion, sharing, event planning and selling of parts/cars/anything, we have various parts of the website to aid this from Forums to an online Garage to Classifieds to even a Document Download Repository. You can find links to these in our navigation above based on what each section helps with (discussion, local events, learning, etc...).

    We invite you to contribute, find help or just view some of our member's amazing cars! Don't forget, we also have great contests from time to time (like our Pontiac of the Month and yearly calendar contest) and our Pontiac This OR That, a fun game where you choose the best of two randomly selected Pontiacs from our online garage.

    We look forward to seeing you around!

Sign in to follow this  
SPRINT 6

TESTING 1 2 3

Recommended Posts

TEST TEST TEST.

For some unknown reason I have not been able to post a response to other members post?? I have to back out to the Garage section to log out as well??

I am doing this test to see if I can at least post new topics. This is ONLY happening on this site?? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tired of these Ads? Register Today!

What topic or where are you having problems?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can not respond to any/all post. Also when I log in there is a spinning "Buffering" symbol  To log out I have to the garage or this and that page to be able to log out??

Edited by SPRINT 6
CAN'T EVEN EDIT THIS POST??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please try clearing your browsers cache as this sounds like some files are out of date. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cleared browser cache several times and rebooted to see if anything changed. No Dice : (  This is only happening here??

Share this post


Link to post
Share on other sites

@SPRINT 6, think I got this fixed for you. Was related to our Chatbox application. Have to investigate further. Thanks for reporting!

  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

SUCCESS !  Thanks for figuring it out. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Tired of these Ads? Purchase Enhanced Membership today to remove them!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.